Leon Williams

Leon Williams is geboren in Amersfoort. Hij is begonnen op 7 jarige leeftijd met basketballen bij het lokale Crackerjacks. Via New Stars Nieuwegein, UBALL Utrecht en de Basketball academy van EiffelTowers Den Bosch, maakte Leon op 19 jarige leeftijd zijn debuut in de Dutch Basketball League bij Bergen op Zoom. Via Rotterdam, Zwolle, Den Bosch, BG Göttingen in de Duitse Bundesliga en een avontuur in Spanje, keerde hij afgelopen seizoen terug in de Nederlandse competitie bij de Den Helder Suns. Komend seizoen zal hij zijn carrière vervolgen bij Donar Groningen.
Leon heeft op het Europees Kampioenschap U18 en U20 gespeeld, maakte in 2012 zijn debuut voor het grote Orange Lions en speelde in 2015 op het Europees Kampioenschap in Kroatië.  

Leon over het camp: "Ik denk dat als je er in gelooft alles mogelijk is. Ik was vroeger niet het grootste talent, maar ik geloofde er altijd in dat ik door keidhard te werken toch de top kon halen. Ik heb daardoor al een aantal prachtige jaren in mijn basketbal carrière er op zitten. Hard work really pays off! Ik kijk er naar uit te coachen op dit fantastische basketbal camp!"