Ares Katsanis toegevoegd aan de staf van het Big Shots Elite Camp

Om jonge Nederlandse talenten de mogelijkheid te geven om zich een volle week te ontwikkelen in de off-season starten we komende zomer met het Big Shots Elite Camp. Spelers (in de leeftijd van 17 tot 22 jaar) kunnen een week lang trainen onder leiding van oud-bondscoaches Gadi Kedar en Burhan Alibegovic. Veel van deze talenten hebben een droom om ooit professioneel basketballer te worden of een avontuur in het buitenland aan te gaan!

Om de deelnemers aan het camp naast hun ontwikkeling op het veld te helpen hun dromen na te jagen werken we daarom komende zomer ook samen met Ares Katsanis. Hij is oud-speler in USA (college div2), Frankrijk, Italië, Zwitserland en Nederland (kampioen in de promotiedivisie). Tegenwoordig is hij coach bij Harlemlakers in Amsterdam en begeleidt hij als agent (Ball Is Life Agency) jonge spelers en speelsters bij de start van hun profcarrière naar een club in Nederland of het buitenland. Zo werkt hij bijvoorbeeld samen met international Isabella Slim en Yvette Adriaans.
Aankomende zomer zal Ares aanwezig zijn om van de spelers op het Elite camp (mits ze daar interesse in hebben!) een scoutingrapport te maken, videobeelden te verzamelen en mogelijkheden met ze te bespreken voor een buitenlands avontuur of het verwezenlijken van hun droom. Dit alles zonder enige verplichting of

Matthijs Groot over de samenwerking: “We horen steeds vaker dat spelers het lastig vinden om de juiste weg te vinden om in het buitenland aan de slag te kunnen gaan zonder goede hulp van iemand die het wereldje kent. We willen deelnemers aan het camp helpen om zich te ontwikkelen als basketballer, maar ook de mogelijkheid bieden om met hulp van Ares hun dromen en doelen na te jagen. Door deze samenwerking kunnen deelnemers zich niet alleen ontwikkelen tijdens deze week, maar zich ook in de kijker spelen!"