Uiteraard zijn wij ontzettend blij met alle partners en sponsoren die het Big Shots Basketball Camp mogelijk maken! Daarom stellen wij ze hieronder even aan jullie voor!

Landstede Sportcentrum

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Ze hebben oog voor elk individu en stimuleren de mogelijkheden om talenten zich te laten ontwikkelen. Dit doet Landstede mede door sporten op hoog niveau mogelijk te maken.
In Zwolle zitten daarom leerlingen op het Centre for Sports and Education naast basketballers ook leerlingen die voetballen, volleyballen, hockeyen, rugbyen, zwemmen, hippische sport, judo, tennis, waterpolo, tafeltennis, waterpollo, wielrennen, turnen en golfen.
Denk jij dat deze school iets voor jou is, zodat je je sportcarrière optimaal kunt combineren met je schoolopleiding? Kijk dan eens op de website van Landstede.

Het Landstede Sportcentrum biedt huisvesting aan topsport, breedtesport, onderwijs en zakelijke evenementen. In het hart van het complex bevindt het Theater van de Sport met ruimte voor 1.400 toeschouwers. Verder beschikt het sportcentrum over vijf sportzalen, een danszaal, fitnesscentrum, vier vergaderzalen, een sportcafé en de sfeervolle BusinessLounge. Als u op zoek bent naar een passende locatie voor uw sportevenement, zakelijke bijeenkomst, workshop of training, neem dan contact op met het Landstede Sportcentrum.

Gewoon Appeltaart

Gewoon Appeltaart bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ambachtelijke appeltaarten en heerlijk appelgebak. Een echte 'oma's appeltaart'. Bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle en met zorg.

Het is niet alleen genieten voor ons dat we van deze ambachtelijke appeltaart / appelgebak mogen smullen. Ook de bijzondere bakkers van Gewoon Appeltaart genieten ervan om speciaal voor ons een appeltaart te bakken. Met steun van diverse zorginstellingen probeert Gewoon Appeltaart de afstand tot de arbeidsmarkt van onze bakkers te verkleinen.

Gewoon Appeltaart vindt het belangrijk om de persoonlijke talenten van hun bakkers te ontdekken en ze verder te laten ontwikkelen in het bedrijfsleven. Deze ontwikkeling en het benutten van hun talenten zijn van groot belang voor het geluk van de bijzondere bakkers van Gewoon Appeltaart. Door de heerlijke producten te kopen van Gewoon Appeltaart, helpt u mee aan dit geluk!

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest heeft zich verbonden aan het Big Shots Basketball Camp als balsponsor voor het U15 en 15+ camp. Mede met hun hulp is het mogelijk om een top kwaliteitsbal te leveren aan alle deelnemers. Voor Mike Schilder is dit een fantastische ontwikkeling: “Bij de start van onze plannen hebben we voor onszelf criteria opgesteld waaraan het Big Shots Camp zou moeten voldoen. Dit zijn onder andere gebruik maken van de best mogelijke faciliteiten, werken met een groep enthousiaste trainers, een fijne sfeer creëren voor deelnemers om zich te kunnen ontwikkelen, goed en gezond eten verzorgen en de best mogelijke materialen gebruiken. Door de hulp van schoonmaakbedrijf Oegstgeest kunnen we alle deelnemers aan het U15 en 15+ camp nu voorzien van een prachtige leren bal! Daar zijn wij ontzettend blij mee!”

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest is de specialist in het schoonmaken van bedrijven en particuliere klanten in Oegstgeest en omstreken. Dagelijkse bedrijfsschoonmaak, reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, schoonmaak in flatgebouwen, een professioneel schoonmaakbedrijf voor woningen of particulieren is allemaal mogelijk bij dit familie bedrijf. Ze werken voor bedrijven en particulieren van Amsterdam tot Den Haag tot Rotterdam.


Profendum - Training & Coaching

Profendum Training & Coaching geeft trainingen aan bedrijven om hun doelen en dromen te verwezenlijken. Profendum helpt mee aan teambuilding, verzorgt communicatietrainingen zoals motiverende gespreksvoering, leert werknemers om te gaan met agressie en biedt trainingen rondom inclusief ondernemen zoals het herkennen en omgaan van mensen met een psychische kwetsbaarheid.